Future Connections

Future Connections is een van Europa’s snelst groeiende smart solutions providers.
Innovatie zit in ons bloed en we houden ervan traditionele modellen om te gooien.
Wij innoveren en verbeteren producten, diensten en tools en dagen daarmee de “status quo” uit. Wij zoeken altijd nieuwe manieren om onze klanten de meeste toegevoegde waarde te bieden. Future Connections is actief op de markt voor particulieren, voor bedrijven, maar wij werken ook aan smart buildings en smart cities.

Digitale transformatie oplossingen

Wij worden geïnspireerd door technologie maar er niet door beheerst.Wij hebben specifieke oplossingen ontwikkeld voor particulieren, bedrijven, smart buildings en smart cities. De oplossingen moeten werken voor onze klanten, niet andersom.

Lees verder

Connectiviteit

Clouddiensten

Hosted desktop

Beveiligingsdiensten

Reddie Office

Met Reddie Office krijg je een overzichtelijke online klantportaal waarin je niet alleen facturen kan accorderen, maar nog zoveel meer.

Wij snappen dat je te druk was om een extra online werkplek in te richten voor de nieuwe collega die vandaag begint. Met één druk op de knop regelen wij het direct voor je. Zo verlies je geen kostbare inwerktijd en kan jij je bezighouden met je core business.

Ondernemen doe je samen.

Mogelijkheden

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we een team gebouwd en diensten ontwikkeld, waar operators en providers op vertrouwen om hun klanten de best mogelijke gebruikservaring te bieden. Future Connections heeft platforms en apps ontwikkeld die uw klanten helpen en u de mogelijkheid tot cross-selling bieden.

Jarenlange ervaring,
startup mentaliteit.

Ons bedrijf is gebaseerd op jarenlange ervaring in de IT en telecom markt.We besloten dat dingen moesten veranderen vanuit het oogpunt van de gebruiker. Ons leiderschapsteam is er op gericht om oplossingen en diensten aan te bieden om de best denkbare gebruikerservaring mogelijk te maken. Wil je lid worden van ons team?